belépés / regisztráció

keresés:

Házirend

A Gödör Klubban  tartózkodó minden vendég a klubba történő belépésével, illetve jegyvásárlásával az alábbi Házirendet automatikusan elfogadja, illetve vállalja megsértésének következményeit, melyet a ház biztonsági őrei érvényesítenek.

A Klub területén 18 év alatti személyt nem szolgálunk ki dohány és alkohol termékkel, valamint 18 év alatti személy nem fogyaszthat alkoholt és nem dohányozhat a Klub dohányzásra kijelölt területén sem.

A klub esti programjain 14 éven aluliak nem tartózkodhatnak, kivéve ha kifejezetten a korosztálynak szóló rendezvényről van szó.

A klub programjait mindenki saját felelősségére látogatja. Jegyet visszaváltani nem áll módunkban.

Dohányozni csak a kijelölt területeken lehet. Ettől eltérő helyen dohányozni nem szabad a 2012. január 1-től hatályos a nemdohányzók védelméről szóló 1999. évi XLII. törvény értelmében, valamint a tűzvédelmi előírások betartása érdekében.

A Klub közvetlen külső területén (passzázs) alkoholt fogyasztani tilos. A klubon belülre nem szabad behozni italt (alkoholt és alkoholmenteset egyaránt) vagy élelmiszert.

A klub területén, valamint a klub előtti passzázs területén semmilyen kereskedelmi tevékenység nem folytatható, kivéve, ha a klub vezetősége arra külön engedélyt ad.

A helyiség területén okozott bármilyen szándékos rongálás teljes kártérítési kötelezettséget von maga után.

A Klub területén idénytől függően ruhatár üzemel. A ruhatárba leadott értékekért felelősséget nem vállalunk. Az elvesztett ruhatári bilétáért 1000 Ft pótdíjat számítunk fel. Ilyen esetben ruha kiadása, kizárólag az utolsó vendég távozása után lehetséges!

A vendégek értékeiért (ruha, ékszer, pénz, elektronikai eszöz, táska, stb.) a Gödör Klub semmilyen felelősséget nem vállal. Panaszát kérjük, az info@godorklub.hu e-mail címen jelezze adatainak és elérhetőségének feltüntetésével. Amennyiben az elvesztett értéket megtaláljuk, értesítjük és bizonyítás után a rendelkezésére bocsájtjuk.

A Klubba belépéssel egyidejűleg minden vendég elfogadja, hogy a rendezvényről hang- és képfelvétel készülhet, amely a Klub weboldalán is megjelenhet. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben.

Kérjük, a Klub előtt, a passzázsban és környező utcákon mellőzzék a hangoskodást! A G3 Rendezvényközpont fölött 271 lakás található, ezért a belső udvarokra 20.00 után nem engedünk vendéget, a passzázsban pedig kulturált viselkedésre kérjük vendégeinket.

Minden vendégünket kérjük, hogy a szemetelést mellőzze, használja a kihelyezett szemeteseket, valamint a cigarettacsikk-gyűjtőket.

A Klubban és a Klub közvetlen környezetében (passzázs) történt rongálásokért mindenki saját maga vállalja a felelősséget! Amennyiben rongálás, firkálás, pohár/üveg stb. törés történik és azt a személyzet, a kamerák, illetve a szemtanuk igazolják, úgy a rongálást elkövető személy felelősségre vonható és a rongálás értéke megtéríthető vele, illetve ellene rendőrségi feljelentés tehető.

A fenti szabályokat megszegő látogatókkal szemben biztonsági őreink felléphetnek és a megváltott belépőjegy árának visszatérítése nélkül távozásra kérhetik a vendéget.

A rendezőség fenntartja az esetleges műsorváltozás, illetve a koncertkezdések esetleges időpontváltozásának jogát.

Jó szórakozást kívánunk!
Gödör Klub

Tűzvédelmi szabályzat letöltése

 

          1061 Budapest, Király u. 8-10.   •   +36 20 201 38 68   •  
Belépés
felhasználónév:
 
jelszó: