belépés / regisztráció

keresés:

Egyesület

Gödör Klubért Kulturális Egyesület

Támogasd adód 1%-val a Gödör Klubért Kulturális Egyesületet!

És a történet folytatódik…

Gödör Klubnak tíz sikeres év után el kellett hagynia az Erzsébet teret2012 végén a Klub új helyre, a Király utca 8-10. alatti Central Passage-ba költözött.

A Klub erőssége továbbra is aktualitásában és társadalmi felelősségvállalásában rejlik, amely éppúgy megjelenik a művészi kínálatában (zene, tánc, színház, performansz, irodalom, képző- és iparművészet), mint a civil programok tematikájában (Zöld Gödör program, a demokratikus értékekről, jogokról, kötelezettségekről, társadalmi szerepvállalásról szóló programok, tehetségkutató projektek, roma programok, stb.).

Célunk, hogy a Gödör ismét az legyen, ami volt: népszerű találkozóhely, civil agora, kávézó és összművészeti helyszín a város közepén, reggeltől hajnalig.

Köszönjük, hogy adód 1%-ával támogatod a Gödör Klub kulturális és civil tevékenységét. Az 1% felajánlása nem jelent plusz költséget neked – nekünk nagyon sokat segíthet.

Adószámunk: 18130605-2-41

 

Az Egyesületet a Gödör Klub alapítói és barátai (művészek, művészeti szakemberek, kulturális szervezők) a Klub ötödik születésnapja idején, 2007-ben hozták létre az eredeti koncepció szerinti önfenntartó közösségi tér - mely egyszerre kulturális - művészeti találkozóhelye progresszív művészeti-kulturális eseményeknek, generációknak, műfajoknak; helyet ad a civil társadalom rendezvényeinek, az ifjú művészek bemutatkozásának; agora, amely kulturális értékeket közvetít - megvalósítására.

székhely:
1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 3. III/27.

telefon:
+36 20 201 3868

e-mail:
godorklub@chello.hu

az Egyesület vezetőségi tagjai:
Víg Mihály elnök, Filep Ákos alelnök, Máté Péter alelnök

az Egyesület céljai röviden:

  1. Gödör Klub kulturális és művészeti tevékenységének támogatása
  2. kulturális rendezvények, művészeti események és programok szervezése
  3. bekapcsolódás az európai kulturális és művészeti vérkeringésbe, nemzetközi programok fogadása és kezdeményezése, "artist in residence" programok szervezése

 

 

          1061 Budapest, Király u. 8-10.   •   +36 20 201 38 68   •  
Belépés
felhasználónév:
 
jelszó: